Saturday, May 23, 2009

Aku dan Dirimu

Aku suka lagu ni. Lagu ni nyanyian Ari Lasso and Bunga Citra Lestari. Aku mula suka lagu ni masa tengok persembahan Aril dalam Konsert AF7. Aku suka konsep persembahan tu. 

Dua orang insan yang sebelum ni hanya memendam perasaan. Tiba2, out of no where, tanpa mereka sedari, mimpi2 tu macam menjadi kenyataan. Mereka bahagia dalam dunia mereka sendiri. Tapi semua tu, khayalan semata. Bila tiba masanye, mereka harus pulang ke dunia masing2. Tapi, sekurang2 nye mereka ade kenangan terindah untuk diingati semase mereka bersama..


Tiba saatnya kita saling bicara
Tentang perasaan yang kian menyiksa
Tentang rindu yang menggebu
Tentang cinta yang tak terungkap

Sudah terlalu lama kita berdiam
Tenggelam dalam gelisah yang tak teredam
Memenuhi mimpi-mimpimu malam kita


Duhai cintaku, sayangku, lepaskanlah
Perasaanmu, rindumu, seluruh cintamu
Dan kini hanya ada aku dan dirimu
Sesaat di keabadian

Jika sang waktu bisa kita hentikan
Dan segala mimpi-mimpi jadi kenyataan

Meleburkan semua batas
Antara kau dan aku, kita

2 comments:

luvida said...

oit..cm de pape je ni?
.
.
hehe..ida pon minat lagu ni stat tgk af. tp ida LAGI minat aril.
:D

Anonymous said...

http://raici.blogspot.com